Vind jij het een uitdaging om nieuwe klanten te werven en een A-merk te vertegenwoordigen? In dat geval hebben wij voor jou een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, met leuke collega’s en met prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto, een bonusregeling en bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

Onze klant is gevestigd in de regio Almere, is een succesvolle marketing- en productieorganisatie van gespecialiseerde en kwalitatief zeer hoogstaande reinigings- en onderhoudsproducten voor in en rondom het huis.

Het is een dynamische, internationaal opererende onderneming waar kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid hoog in het vaandel staan.

Onze klant op zoek naar een ambitieuze Vertegenwoordigers voor Limburg, Noord-Brabant en Utrecht.

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de promotie, verkoop en merchandising van de producten in de Drogisterij-, Huishoud-, Doe-Het-Zelf- en Food branche. Ook het werven van nieuwe klanten behoort tot de verantwoordelijkheid.

Onze klant biedt een uitdagende functie voor een commercieel talent op MBO niveau met bij voorkeur enige jaren ervaring in één van de bovengenoemde branches.

Herken jij jezelf in een groot gedeelte van deze punten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij er werk van kunnen gaan maken!