Over ons

Op dit moment heb je een baan maar je vindt het tijd om eens wat anders te gaan doen! Search4You kan helpen in je zoektocht naar een nieuwe en uitdagende baan. Wij begeleiden mensen continue naar nieuw werk, daar ligt onze kracht. Wij zoeken binnen ons brede netwerk en klantenbestand naar een mooie en nieuwe job.

Techniek

Ben jij het Technisch Talent dat wij zoeken?
Wij bieden een baan waar je kwaliteiten volledig tot zijn recht komen!
Search4You biedt onder meer functies zoals:

 • Technicus
 • Monteur
 • Elektrotechnicus
 • CAD-tekenaar
 • Calculator
 • Werkvoorbereider
 • Projectleider

Opdrachtgevers, op zoek naar specialisten in de techniek?

Search4You ​biedt flexibele oplossingen voor uw personeelsvraagstukken zodat u de continuïteit kunt waarborgen in uw organisatie.
Onze consultants zijn toegerust met kennis en expertise van uw branche en de verscheidenheid van bedrijfsvoeringen binnen de technische wereld.
Specifieke sectoren vragen om specialisten die effectief begeleiding kunnen bieden bij het vinden van geschikte medewerkers.
Onze constante focus op hoogwaardige personele dienstverlening waarborgt een nauwkeurige aansluiting op uw vacature en selectie criteria, de kwaliteit die u nodig heeft!

Wij bespreken graag de mogelijkheden! Neem contact op voor meer informatie.

 

Procesindustrie

Wil jij jouw talenten volledig benutten? Wij vinden de juiste opdrachtgever!
Wij hebben inmiddels ruim twintig jaar ervaring in de procesindustrie.
Search4You helpt jou graag aan een baan met toekomstperspectief binnen de procesindustrie. Wij zijn hét aanknopingspunt met een toonaangevend netwerk van opdrachtgevers en kandidaten.

Search4You is onder andere actief in de sectoren:

 • Textiel industrie
 • Papier- en kartonindustrie
 • Chemische industrie
 • Kunstvezelindustrie
 • Metallurgische industrie
 • Voedings- en genotmiddelenindustrie
 • Rubber- en kunststofindustrie

Opdrachtgevers, op zoek naar medewerkers in de procesindustrie?

Search4You biedt u dé kwaliteit die u nodig heeft!
Ruim twintig jaar ervaring in de procesindustrie maakt dat wij een kwalitatief hoogwaardig netwerk hebben opgebouwd. Onze consultants zijn specialisten met specifieke kennis en ervaring binnen de procesindustrie. Onze consultants kijken verder dan uw vacature. Wij zoeken de beste kandidaat voor de functie én de beste match binnen uw team.

Wij bespreken graag de mogelijkheden! Neem contact op voor meer informatie.

 

Overige functies

Op zoek naar nieuw perspectief?
Search4You biedt aanknopingspunten naar een werkgever die bij je past!
Op alle niveaus en in verschillende sectoren helpen wij ambitieuze mensen die het beste uit zichzelf en anderen willen halen om doelen te bereiken en grenzen te verleggen!

Wij zijn altijd op zoek naar talent, mensen die het verschil kunnen maken.
Als je een goede begeleiding naar een nieuwe of volgende carrière stap belangrijk vindt , neem dan direct contact op om de mogelijkheden te bespreken: 085-48 66 400

Opdrachtgevers, op zoek naar talent?

Search4You biedt (flexibele) oplossingen voor uw personeelsvraagstukken zodat u de continuïteit én groei kunt waarborgen in uw organisatie.
Onze experts beschikken over de juiste kennis en expertise om een mooie match te maken tussen een kandidaat en uw organisatie.
Wij focussen ons op hoogwaardige personele dienstverlening zodat wij kunnen streven naar de juiste aansluiting op uw vacature en selectie criteria, dé kwaliteit die u nodig heeft!

Wij bespreken graag de mogelijkheden! Neem contact op voor meer informatie.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met één van onze collega's

Open sollicitatie