Ben jij het Technisch Talent dat wij zoeken? Wij bieden een baan waar je kwaliteiten volledig tot zijn recht komen! Search4You biedt onder meer functies zoals: Technicus Monteur Elektrotechnicus CAD-tekenaar Calculator Werkvoorbereider Projectleider Opdrachtgevers op zoek naar specialisten in de techniek? Search4You biedt flexibele oplossingen voor uw personeelsvraagstukken zodat u de continuïteit kunt waarborgen in uw organisatie. Onze consultants zijn toegerust met kennis en expertise van uw branche en de verscheidenheid van bedrijfsvoeringen binnen de technische wereld. Specifieke sectoren vragen om specialisten die effectief begeleiding kunnen bieden bij het vinden van geschikte medewerkers. Onze constante focus op hoogwaardige personele dienstverlening waarborgt een nauwkeurige aansluiting op uw vacature en selectie criteria, de kwaliteit die u nodig heeft ! Wij bespreken graag de mogelijkheden! Neem contact op voor meer informatie.

Ben jij het Technisch Talent dat wij zoeken?

Wij bieden een baan waar je kwaliteiten volledig tot zijn recht komen!

Search4You biedt onder meer functies zoals:

Technicus

Monteur

Elektrotechnicus

CAD-tekenaar

Calculator

Werkvoorbereider

Projectleider

Opdrachtgevers op zoek naar specialisten in de techniek?

Search4You biedt flexibele oplossingen voor uw personeelsvraagstukken zodat u de continuïteit kunt waarborgen in uw organisatie.

Onze consultants zijn toegerust met kennis en expertise van uw branche en de verscheidenheid van bedrijfsvoeringen binnen de technische wereld.

Specifieke sectoren vragen om specialisten die effectief begeleiding kunnen bieden bij het vinden van geschikte medewerkers.

Onze constante focus op hoogwaardige personele dienstverlening waarborgt een nauwkeurige aansluiting op uw vacature en selectie criteria, de kwaliteit die u nodig heeft!

Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Neem contact op voor meer informatie.